kasvohieronnalla
ihonhoito

Miksi sinun pitäisi aloittaa päiväsi kasvohieronnalla

Yksi ensimmäisistä tavoitteistani, jonka asetin itselleni tänä vuonna, oli sisällyttää enemmän itsehoitoa jokapäiväiseen rutiiniini, erityisesti ihoni. Vaikka minulla on jo melko laaja aamu- (ja iltana) ihonhoitoritaali, etsin muutakin kuin vain laukaisua tuotteesta tuotteen jälkeen, silmät vielä puoliksi suljettuina.

Olen lukenut hieman kasvojen hieronnoista aiemmin, ja olen nähnyt meikkitaiteilijoiden suorittamaan heidät mallien kasvoilla takana näyttelyn aikana muotiviikon aikaisempien esitysten aikana, leikkaamalla ihonsa ennen meikkiä. Olin utelias keksimään enemmän, koska hyvin aloittaen joka päivä hieronnalla? Mikä voisi olla enemmän ”itsehoitoa” kuin mitä?

Lähdin Brooklyn Herboriumiin, joka oli kaupunginosan Windsor Terrace -kaupunginosassa sijaitseva holistinen ihonsuojelualue, jossa perustaja ja päällikkö esteetikko Emma Graves opetti minulle miten antaa itselleni hierontaa ja siitä, mitä hyötyä siitä, että se on päivittäinen tapana .

Kuten käy ilmi, on olemassa lukemattomia etuja, jotka voidaan saada hieronnasta riippuen pisteistä, joihin paine kohdistuu (ks. Alla oleva kaavio), parantamaan verenkiertoa ja tuotteen penetraatiota tukemaan stressihormoneja ja auttamaan parempaa ruoansulatusta.

Graves osoitti minulle aamuhierontareittiä, joka stimuloi kasvoni energiapisteitä, jotka lähettävät ”positiivisia viestejä” sisäisiin kehonjärjestelmiin ja ”puolestaan ​​edistävät yleistä elävyyttä”. Se myös auttaa imuympäristössä hilseilemään myrkkyjä kasvojen kudoksista , mikä parantaa saggy- tai puutteellisen ihon ulkonäköä.

kasvohieronta

Se alkaa Brooklyn Herboriumin ainutlaatuisella kasvopisteen stimulaatiotekniikalla, joka on yksinkertaistettu kasvojen vyöhyketerapia. Se kattaa kaikki tärkeimmät kehon järjestelmät, joiden avulla voit ”kirjaimellisesti tuoda paranemisen omiin käsiisi”, Graves sanoo. Sitten se päättyy kasvojen yksinkertaisella pyyhkäisyllä, joka edistää imusolmukkeiden (kehon immuunijärjestelmän) liikkumista kohti imusolmukkeita. ”Imusuonet ovat paljon lähempänä ihon pintaa kuin verisuonet, joten kosketus on hyvin kevyt – melkein kuin sinä rihmastat kissan.”

Ajattele sitä täydellisenä rutiinina, jonka avulla voit aloittaa aamusi ja tehdä niin yksinkertaiselta tai monimutkaiselta kuin haluat. ”Tämä hieronta on tehokasta vain sormenpäillä, mutta sitä voi tehdä nautinnollisemmaksi muutamalla lisävarusteella”, Graves sanoo. Jos haluat parantaa hierontaa, hän ehdottaa, että suosikki kosteusvoide, kuten kosteusemulsio, creme tai öljy sekoitetaan vedellä, koska se antaa paremman luistamisen ja parantaa tuotteen penetraatiota.

Voit myös käyttää kasvojen työkaluja, kuten kristallirullaa. ”Minun on myönnettävä, että olen kerännyt erittäin insta-ystävällisen kokoelman kasvojen hierontavälineitä vuosien varrella. Vaikka he eivät ole välttämättömiä, he voivat lisätä ylimääräistä energiaa, selkeyttä, ylellisyyttä ja vauhtia kauneuden rituaaleihin ”, hän sanoo.

Viimeinen mutta ei vähäisin? Graves ehdottaa energian sisällyttämistä. ”Vibrational taajuudet läpäise kaikki asiat. Ne ovat mitattavissa ja helposti saatavilla – ei enempää maagisia tai mystisiä kuin iPhone. Eräässä taajuudessa on erityisesti monia nimityksiä – Qi, Life Force tai Reiki – ja monet moodit ja kulttuurit pitävät niitä tärisevänä tavalla, joka edistää paranemista ja tyytymättömyyttä. ”Jos pystyt hyödyntämään tätä energiaa (mikä yleensä vaatii jonkin verran koulutusta), Graves suosittelee käyttämään sitä. ”Ja jos tämä kuulostaa hulluksi sinulle, voit vapaasti jättää sen pois!” Hän lisää.

Kiinnostaako sisällyttää pieni TLC aamuun? Katsokaa, että Graves kävelee läpi perusrutiinin. Vaikka Brooklyn Herborium ei usko, että on olemassa tietty tapa, mitä pitäisi tehdä, pitää sitä yleisenä suuntauksena todella hyödylliselle ja virkistävälle kokemukselle.