Kuiva ihonhoito auttaa ihoa talvella
ihonhoito

Kuiva ihonhoito auttaa ihoa talvella

Minä henkilökohtaisesti rakastan talvella. Talvi pitää meidät tuoreina ja elävänä, mutta valitettavasti sillä on vähän ongelmia. Kylmä, kuiva talviilma imee ihon elämää tekemällä sen kuivaksi tylsää ja hiutaleena. Markkinat ovat täynnä talvivaitoja, kosteusvoiteita, kosteusvoimia jne. Mutta ne tulevat isolla hintalappulla ja eivät lainkaan tehokkaita. Sen sijaan haitalliset kemikaalit näissä voiteissa ovat haitallisia vaikutuksia ihoihimme. Älä huoli talven kasvot hoito ei ole monimutkainen näiden halpoja ja tehokkaita kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka ovat 100% luonnollisia.

Seuraavassa on joitain tehokkaita kodinhoitoja kuivalle iholle, jotta ihosi hydratoituneet ja ravitsevat talvella:

1. Aloe vera kuivalle iholle

Aloe Vera -geeli toimii kuin ihme jokaisella ihon tyypillä. Leikkaa aloe vera -lehti vinosti ja poista geeli. Käytä tätä tuoretta geeliä joka ilta eroon kuivasta ihosta.

2. Paras eteerinen öljy kuiville iholle

 Käyttämällä muutama pisara mistä tahansa näistä öljyistä voi ratkaista vain kuivan ja tylsä ​​ihon ongelma, mutta myös tehdä ihosi hehkuvan. Voit käyttää kookosöljyä, jojobaöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä, sinappiöljyä tai E-vitamiinia. Käytä kumpaakaan öljyä joka ilta nuorentamaan ihoa.

3. Glyseroli kuivalle iholle

Sekoita glyseriini muutamilla tippoilla ruusuvedellä ja hieronta iholle, jotta pääset eroon kuivasta ihosta. Glyseriini syvästi kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon sävyä.

4. Hedelmämehut kuivalle iholle

Hedelmämehut kuivalle iholle

Vesimeloni, ananas, mansikka, omena ovat hedelmiä, jotka auttavat ihoa pysymään hydratoituna kylmissä talvissa. Sekoita hedelmää, jossa on muutama pisara hunajaa, ja levitä kasvoillesi 10 min. Pese se pois vedellä.

5. Multani mitti (Fuller’s earth)

Tämä on toinen tehokas kodin korjaustoimenpiteitä kuivalle iholle. Sekoita Multani mitti -jauheen lusikka 2 lusikan raakamaitoa, pistä tämä pakkaus 15-20 min ja pese pois normaalilla vedellä. Tässä on tulos

6. Banaanipakkauspakkaus iholle

Banaanipakkaus on tehokkain pakkaus kuivalle iholle ja kuiville hiuksille. Olen henkilökohtaisesti suositellut tätä monille nopeiden tulosten saavuttamiseksi. Sekoita mash-banaania muutama pisara hunajaa ja oliiviöljyä, levitä kaikkialla kasvoillesi ja pese 10 minuutin kuluttua. Saat hetkellisen hehkun pehmeällä iholla.

7. Kaneli ja hunaja kuivalle iholle

Kaneli ja hunaja kuivalle iholle

Sekoita yksi lusikka kaneli jauhetta ja puolet lusikka hunajaa, levitä kasvoillesi 10 min. Ja pese. Honey kosteuttaa ihoa ja kanelia, lisäksi huokosi huokosi ja parantaa myös verenkiertoa.

8. Jogurtti ja Hunaja

Jogurtin ja hunajan seos kosteuttaa ihoa ja tekee ihosi hehkuvan. Käytä sitä päivittäin parhaiden tulosten saamiseksi.

9. Maito kerma talvikäyttöön

Maidon maidossa oleva maitohappo auttaa kuorittamaan kuivaa ihoa. Maidon kerman rauhoittava luonne auttaa myös säilyttämään ihon herkän pH-arvon. Maidon kerma on myös erinomainen kosteusvoide.

10. Oliiviöljy ja munankeltuaiset

Sekoita oliiviöljyä munankeltuaisella, kuori ne, jotta saat asianmukaisen seoksen ja levitä 15 min. Pese pois normaalilla vedellä.

11. Papaijan kasvopaketti kuivalle iholle

Papaya sisältää antioksidantteja ja hunaja on luonnollinen kosteusvoide. Tämän pakkauksen avulla voit nuorentaa ihoa, mikä tekee siitä kiinteämpiä ja nuorempia.

Seuraa näitä tehokkaita koti-korjaustoimenpiteitä kuivalle iholle ja sanoa hyvästit kuivaa tylsää ja hiutalevaa ihoa. Toivottavasti pidät näistä yksinkertaisista, tehokkaista ja edullisista korjaustoimenpiteistä eroon kuivasta ihosta. Anna iholle uusi elämä näillä yksinkertaisilla vinkillä.